Árajánlat kérés / megrendelés

FONTOS TUDNIVALÓK AZ ÁRAJÁNLATKÉRÉSHEZ ÉS A MEGRENDELÉSHEZ:

Minden szolgáltatás, mint ez is árajánlatkéréssel kezdődik.

Az árajánlatokat csak az szegediugralovar.hu weboldalon megtalálható Árajánlatkérés / Megrendelés menüpontjában található űrlap hiánytalan kitöltésével és beküldésével illetve a info@szegediugralovar.hu webcímre küldött egyszerű szöveges árajánlatkérés alapján tudjuk feldolgozni.

A telefonos egyeztetés nem számít sem árajánlatnak, sem megrendelésnek. Az árajánlatkérést követően kollégánk a pontos paraméterek tisztázása után írásos árajánlatot tesz minden Kedves Érdeklődőnek.

Az írásos árajánlatot megrendelés esetén minden esetben a Megrendelőnek egy egyszerű megrendelés formájában visszaigazolni szükséges. A visszaigazolás javasolt időintervalluma az árajánlat érvényességi ideje. Az ajánlat érvényességi idején kívül érkezett megrendelőt csak a már lekötött megrendelések és kapacitások tekintetében tudjuk figyelembe venni, amely a szervezési keretek függvényében bizonyos felárral jár.

A Megrendelést kollégánk minden esetben írásban visszaigazolja a Megrendelő felé.

Megrendelés lemondása a Megrendelő részéről:

Az ajánlatban feltüntetésre kerül, hogy a Megrendelő pontosan mennyi időn belül mondhatja le a szolgáltatást.

A megrendelés lemondása:

  • a megrendelő a szolgáltatást megelőző 10 munkanapig, illetve a tv. által szabályozott vis major eseteben tudja lemondani a kért szolgáltatást térítésmentesen,
  • a megrendelő a szolgáltatást megelőző 5 munkanapig belül tudja lemondani a kért szolgáltatást 50 %-os térítéssel.

Szolgáltatás lemondása a Szolgáltató részéről:

Az ajánlatban feltüntetésre kerül, hogy a Szolgáltató pontosan milyen esetekben mondhatja le teljesen vagy részlegesen a szolgáltatást, illetve a szolgáltatás közben milyen esetekben szünteti be az eszközök üzemeltetését:

  • rossz időjárási és környezeti viszonyok
  • nem megfelelő üzemeltetési környezet
  • nem megfelelő balesetvédelem és érintésvédelem
  • az eszköz(ök) kezelő(inek) utasításának nem betartása
  • az eszköz(ök) nem rendeltetésszerű használata